Instagram oglašavanje

U Srbiji postoji skoro 4 miliona aktivnih otvorenih naloga na Instagram-u tj. skoro svaka druga osoba ima nalog koji svakodnevno posećuje. Zar ne želite da budete tamo gde su svi ljudi?

Sa više od 2 biliona korisnika širom sveta, Instagram je pružio jedinstvenu mogućnost kompanijama da dođu do svoje ciljne grupe sa neverovatnom tačnošću i sa bilo kojim budžetom.

Unapredite Vaš biznis putem Instagram oglasa

Da li želite da doprete do preko 600 miliona novih korisnika na najpopularnijoj svetskoj vizuelnoj društvenoj mreži? KronDesign može biti vaše rešenje za targetiranje pravih korisnika, tako što će vam uštedeti novac na plaćanje reklama na drugim mrežama, a u isto vreme uvećaće šanse za ostvarenje vaših ciljeva. Bilo da je vaš cilj da predstavite novi proizvod, povećate broj skidanja aplikacija, pokrenete online kupovinu ili prisustvujete predstojećem događaju – tu je Instagram, koji se dokazao kao jedan od najboljih načina za privlačenje publike. Naša agencija vam može omogućiti da uspešno poslujete i veoma brzo ostvarite svoje ciljeve, a pritom steknete zadovoljne korisnike.

Postoje tri razloga zašto je Instagram oglašavanje veoma važno

1. Online reklamiranje napreduje

Budžeti za digitalno oglašavanje rastu iz godine u godinu. Zapravo očekuje se da će potrošnja u 2018. godini dostići 204 biliona dolara. Digitalno oglašavanje raste jer potrošači provode mnogo vremena na svojim računarima ili mobilnim telefonima. Pored toga, digitalno oglašavanje pruža direktniji pristup u odnosu na tradicionalne načine.

2. Jedna od najvećih mobilnih platformi za reklamiranje

600 miliona - to je trenutni broj korisnika Instagrama na celom svetu. Preko 75 miliona interaktuje na dnevnom nivou. Skoro 75% korisnika Instagrama žive van SAD, a to je potpuno novo tržište za Vaš biznis. Sa tako velikim brojem regularnih korisnika, Instagram je savršena platforma da globalno dođete do targetovane publike.

3. Visoko angažovana Instagram publika

Na instagramu postoji preko 40 biliona fotografija koje se šeruju i 3,5 biliona lajkova svakog dana. Rate angažovanja na Instagramu ostaju konzistentne na 4,2% dok je angažova

Tražite firmu koja će voditi Vaš Instagram profil ili celokupan digitalni marketing?

Zatražite ponudu