Email marketing

Jedan od najboljih načina da se predstavite u najboljem svetlu je upravo e-mail marketing. Sa najvećom bazom e-mail adresa, KronDesign je upravo ono što vam je potrebno kako biste u potpunosti dominirali tržištem.

Oblast e-mail marketinga podrazumeva jedinstveni način propagiranja Vaše ponude. Kron Design će se postarati da u internet sandučićima 100 000 ljudi bude Vaša poruka. Takođe obezbeđujemo i sliku koji će Vaši potencijalni korisnici videti - profesionalno dizajniranu reklamu po Vašoj meri. Znamo da je prvi utisak veoma bitan, tako da ćemo Vam pomoći da prvi utisak koji Vi ostavljate bude i najbolji!
Email marketing - pokretač vašeg biznisa

Email šablon

Ono po čemu ćete biti prepoznatljivi kada je reč o email marketingu je upravo email šablon. Izabraćemo šablon koji je vama najprikladniji i koji je u skladu sa vašim poslovnim identitetom.

Email poruka

Nemate iskustva sa kreiranjem email poruka? Ne brinite! Naš stručni tim će vam pomoći da vaša email poruka bude upečatljiva i da od email marketinga izvučete njegov maksimum.

Slanje email pošte

Vaša poruka će stići do potencijalnih klijenata u pravo vreme - kada vi to poželite. Možete odrediti period u toku dana u kojem želite da bude poslata vaša email poruka, a naš sistem će poslati svu poštu u najkraćem mogućem periodu.